Mottó

Éles a szeme a vadnak
ragadozónak, szabadnak.
Mint a kék tél s a gyötrelem,
világos és könyörtelen.

Ide is írok


Friss kommentek

  • Invisibleman: Vazz Tudtam,h nem lehet megúszni a barátkozást ótvar profán,alpáriaskodás nélkül,de akkor mi a tee... (2008.07.20. 12:54) Barátkozás a köztársasággal
  • homopoliticus: "Ha egymással csak kizárólag negatív érzelmi viszonyt képesek fenntartani,akkor hogyan ők képesek ... (2008.07.18. 18:39) Barátkozás a köztársasággal
  • Invisibleman: "Már korábban szóba került, hogy a '89-es rendszerváltozás jellegéből fakadóan a magyar nép csak ... (2008.07.18. 12:02) Barátkozás a köztársasággal
  • homopoliticus: 1. A linkekkel nemtom mi van, egyszer már produkáltak ilyet, helyreraktam őket, de most visszaeste... (2008.07.07. 15:07) A jó tanár: ellenség
  • nullnick: 1. a linkek nem működnek 2. "noha a döntés igazságtalan és fájdalmas volt, az ország feldarabolá... (2008.07.07. 10:49) A jó tanár: ellenség
  • Utolsó 20

Felszámolták az Apokalipszis Rt.-t

2007.11.15. 00:12 homopoliticus

Nem a blog cégjogi profilját építgetem, hanem konstatálom, hogy Puzsér Róbert kalandjai újabb fordulatot vettek: az Apokalipszis Rt.-nek helyet adó Pont FM - amely egyébként nagyjából csak erről a műsorról volt nevezetes - megszüntette a műsort.

Puzsért nyilvánvalóan nem kell egy pillanatig sem félteni, ugyanis egy exhibicionista állat, aki megtalálja a módját, hogy eljusson a nyilvánosságig, ez nála valószínűleg úgy működik, mint az életösztön. Biztos vagyok benne, hogy szerez magának mikrofont, képernyőt, bármit,  amelyen keresztül továbbra is elkövetheti nyilvános verbális túlkapásait (most is ott van a Hír TV meg a Szélsőközép). Tulajdonképpen ő maga egy két lábon járó verbális túlkapás.

Mindamellett sajnálom, hogy megszűnt a műsor, mert bár Puzsér egy nehezen elviselhető fazon, szórakoztató is, és ha az ember hozzászokik a folyamatos ordítozáshoz, kénytelen elismerni, hogy általában igaza van. A mostanában kibontakozó politically correct-ellenes mozgalom egyik legizgágább harcosa ő, aki folyamatos pergőtűz alatt tartja a magyar közéletet fogva tartó rossz beidegződéseket. A világért nem csinálnám utána, de jó nézni, ahogy valaki előrerohan, és elvégzi a piszkos munkát.

Persze nem egyedül: a műsor többi résztvevője, Dinnyés, Pilu, Parragh (és még sokan mások, a gárda nem volt teljesen állandó) sem lesz ezután hallható. Az ember azt gondolná, hogy Puzsér mellett a többi résztvevő csak az intellektuális hangfogó szerepét töltheti be, de azért azt vicces volt hallani, hogy a Mihályi Pétert szétszedő (szándékosan nem nevezem interjúnak) műsorban Puzsér volt az, aki nyugtatgatni próbálta a kissé besértődött reformközgazdászt, hogy nem akarjuk mi önt bántani, dehogy, nem harapnak a bácsik itt mellettem... Hát haraptak.

Az az érzésem, Puzsérnak rövid időn belül önálló TV-műsora lesz. Már csak ez hiányzik, szó szerint.

(A képet a Pont FM honlapjáról vettem.)

7 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://homopoliticus.blog.hu/api/trackback/id/tr100229519

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: KZ Ottó muzikális brogja 2007.11.25. 02:39:44

Végződik a Szélsőközép! - A Pont FM szakított, a cenzor él?Szürkék a hétköznapjaim. Éjszakánként álmatlanul hánykolódom. Évek óta foglalkoztat a kivándorlás gondolata. Mikor hallhatok végre egy olyan rádióműsort, amely független, tabumentes, szabad szelle…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

greedo 2007.11.15. 13:22:34

"Az az érzésem, Puzsérnak rövid időn belül önálló TV-műsora lesz. Már csak ez hiányzik, szó szerint."

Dehát van neki..
www.archive.org/details/2007-10-26_-_bptv_-_namiujsag

homopoliticus · http://homopoliticus.blog.hu 2007.11.15. 19:12:18

Hűha, ezt nem tudtam. Most asszem süllyedek.

nagydee 2007.11.20. 12:29:54

"...kénytelen elismerni, hogy általában igaza van."

hát nem.
Általában nincs igaza. Mélyen, majdhogynem vegytisztán demagóg és előszeretettel nyilatkozik olyan témáról, amiről lövése sincsen.
Ráadásként hajlamos egy nap különbséggel két egymást teljes egészében kizáró véleményt képviselni.
Néha volt igaza is. De inkább vak tyúk is talál alapon... (vagy kicsit rosszabb arányban, mert ügye a vak tyúk keresés elött azért nem hány oda)

homopoliticus · http://homopoliticus.blog.hu 2007.11.20. 15:34:45

Én inkább úgy mondanám, hogy provokatív. Rájátszik, dafke elutasítja az álfüggetlen szakértő stílusát.

Azt meg nem hiszem, hogy kizárólag az adott területtel összefüggő szakmai ismeretek birtokában lehet közéleti, politikai, gazdasági stb. kérdésekben megnyilatkozni egy rádió- vagy TV-műsorban, blogon. Végül is ebben az országban élünk, kell hogy legyen véleményünk arról, ami itt folyik. Neki pedig van véleménye, ez szerintem üdítő a manapság divatos szürke PC-masszában.

Persze, egy idegesítő, agresszív mitugrász, ez tény. Ezzel együtt engem kifejezetten szórakoztat az, amit sinál, de ez ízlés kérdése.

Ortisz · http://brog.blog.hu 2007.11.25. 02:42:54

A "Na mi újság" szerintem nem Puzsér önálló műsora; a legutóbbi adásban például egy teljesen más összeállítású és témájú csapat volt.

greedo 2007.11.28. 19:38:50

Akkor lehet hogy én fogok süllyedni :) Bár ezt nem igazán sajnálom, mert nem üti meg azt a színvonalat amit Puzsértól elvárnék.

homopoliticus · http://homopoliticus.blog.hu 2007.11.28. 21:44:13

Mindegy, senki ne süllyedjen sehova, Puzsérnak meg legyen műsora. És ez még rímelt is.
süti beállítások módosítása